FUNKTIONER

TJAEKs funktioner giver enkel og effektiv opsætning

Duplikér indhold

Duplikér kontrollister eller delprojekter og indsæt dem direkte, hvor du er i projektet. Det gør det hurtigt at opsætte ensartede kontrolforløb som f.eks. vådrumsbehandling i badeværelser eller udskiftning af vinduer m.v.

Skabeloner

Brug skabeloner og spar tid. Du kan når som helst gemme en kontrolliste eller et delprojekt – inklusive alle kontrolpunkter – som en skabelon. Skabelonen er straks klar til brug andet sted i projektet eller på en anden sag.

Rapporter

Hent nårsomhelst en fuld rapport med den aktuelle status på KS-en. Rapporter genereres som pdf og er klar til print genereres med 6, 4, 3, 2 eller 1 kontrolpunkt(er) pr. side.

Integrer fra andre systemer

KS-rapporter fra underentreprenører, der bruger andet KS-system, kan uploades direkte under fagentreprisen.

Fotodokumentation

Upload eller tag ubegrænset antal fotos til hvert kontrolpunkt. Føj markeringer og noter til billederne.

Links til billeder

Indlejrede links i KS-rapporten giver adgang til alle fotos i rapporten i stor størrelse, så detaljer kan studeres i høj opløsning.

Tilføj dokumenter

Tilføj dokumenter på alle niveauer i kontrolplanen. Dokumenterne integreres i KS-rapporten og gør det let at håndtere eksempelvis D&V-dokumentation, måle-rapporter og anden form for dokumentation.

Links til dokumenter

Alle dokumenter, der er tilføjet rapporten, kan downloades enkeltvis gennem de indlejrede links i rapporten.

Underentreprenører, rådgivere og bygherrer

Opret underentreprenører, rådgivere og bygherrer og knyt dem til de projekter, som de skal have adgang til at kontrollere eller at læse.

Adgang til at oprette og administrere

Administratorer er den ene af de tre primære brugertyper i TJAEK. Typisk er det en byggeleder eller projektansvarlig, der opretter projektet, tilføjer oplysninger og giver adgang for brugere, entreprenører og rådgivere.

Adgang til at udføre kontrol

Egne håndværkere eller håndværkere hos underentreprenører tilknyttes de relevante projekter eller fagentrepriser og får dermed adgang til at udføre kvalitetskontrollen. Kontrollanter hos underentreprenører kan gives ret til selv at administrere den specifikke underentreprise. De kan  dermed have adgang til selv at oprette kontrolpunkter og uploade dokumenter m.v. i egne projekter.

Adgang til at læse rapporter

Som supplement til pdf-rapporten, kan den enkelte rådgiver eller bygherre – i det omfang entreprenøren ønsker det – gives adgang til en løbende online webrapport.