Vores strategi var simpel

Vi ville gøre det enkelt at lave KS

Det har vi opnået i TJAEK med en overskuelig opbygning og struktur, så du kan gøre det nødvendige uden at opsætningen af KS bliver indviklet og kompliceret.

Når du ved, hvad du vil kontrollere, tager det ikke lang tid at få oprettet kontrolplanen i TJAEK, som du kan se i videoen herunder. Og de dele, du bruger igen og igen, kan gemmes som skabeloner og anvendes andre steder eller bruges som udgangspunkt for en ny kontrolplan.

Resultatet er et værktøj, der hjælper dig med at sikre god kvalitet og godt byggeri. Og som er godt at bruge i de tre brugssituationer: Opsætningen, kontrollen og rapporteringen.

Eksempel: opsætning af tømrerentreprise

Opret. Udfør. Aflevér!

Opsætning og administration

Som byggeleder / projektansvarlig, vil det ofte være dig, der på desktopcomputeren står for oprettelsen af kontrolplan og tilføjelse af rådgivere, bygherre og øvrige projekt- eller sagsoplysninger. 

Skal du hurtigt i gang, kan du i første omgang nøjes med at tilføje de kontroller, der skal udføres og tilknytte de brugere, der skal udføre kontrollen.

Øvrige oplysninger om sagen og dokumenter, f.eks. D&V-dokuementation, kan så tilføjes, når det passer.

Udfør kontrollen

Kontrollen på byggepladsen foregår mobil eller tablet, og som kontrollant har du adgang til de projekter, den projektansvarlige har knyttet dig adgang til.

Man kan tilføje fotos som dokumentation på de enkelte kontrolpunkter, ligesom man kan tilføje notater og ændre kontrolstatus for punktet.

Alle ændringer slår straks igennem og vil fremgå af næste rapportudskrivning.

Rapportering – pdf eller web

Rapporter genereres som pdf. Klar til print eller upload til byggeweb med alle kontrolpunkter, fotos og dokumenter – og oplysninger om udførende entreprenører, rådgivere m.v.

Sidetallet varierer i fra de mindre på 20-30 sider til de større sager, hvor en KS-rapport kan komme op på mere end 1000 sider.

Entreprenøren kan også give rådgiver adgang til projektets webrapport, hvor den løbende udvikling i KS-en kan følges.

Får du brug for flere valgmuligheder, kan de tilføjes efterhånden som behovet opstår, for vi udvikler løbende features, når først der viser sig et behov for dem.

Vores strategi var enkel

Vi ville gør op med, at det skulle være indviklet at lave KS.

Schedule an appointment today.

John Sampson

 Morbi eu tortor iaculis, sollicitudin lectus in, mollis mauris. Suspendisse vel vehicula mi, vehicula rhoncus libero. Etiam augue magna, mattis non venenatis eget, molestie.

Kevin Williams

 Suspendisse vel vehicula mi, vehicula rhoncus libero. Morbi eu tortor iaculis, sollicitudin lectus in, mollis mauris. Etiam augue magna, mattis non venenatis eget, molestie congue.

Michael Peterson

 Etiam augue magna, mattis non venenatis eget, molestie congue quam. Morbi eu tortor iaculis, sollicitudin lectus in, mollis mauris. Suspendisse vel vehicula mi, vehicula rhoncus.